2018-12-18

Bendrijos atstovas, advokato padėjėjas Simonas Makrickas, teikė teisines paslaugas sudarant ir tvirtinant didelės vertės tarptautinį sandorį.

Juridinio asmens vadovas ir akcininkas dar 2018 m. vasario mėn. kreipėsi į advokato padėjėją Simoną Makricką dėl teisinių paslaugų: akcijų pirkimo-pardavimo sutarties parengimo, derinimo, bendradarbiavimo derybose, sandorio tvirtinimo notarų biure bei visų kitų su akcijų pirkimo-pardavimo sandorio sudarymu susijusių dokumentų parengimo.

Vienas iš Lietuvoje registruotos įmonės pagrindinių akcininkų buvo užsienio šalyje registruota ir veikianti įmonė, todėl metų pradžioje inicijuotos akcijų pardavimo procedūros truko itin ilgą laiką, buvo parengti ir derinami susitarimų projektai, sprendžiami klausimai ne tik dėl įmonės akcijų pardavimo, tačiau ir dėl įmonės pasiekto pelno paskirstymo akcininkams, naujos akcininkų sutarties dėl įmonės valdymo sudarymo. Kliento lūkesčiai buvo patenkinti visiškai, naudojantis teisine pagalba. 2018 m. gruodžio mėn. Lietuvos ir užsienio akcininkams galutinai pavyko itin detaliai susitarti dėl visų esminių klausimų, išsamiai sureguliuoti sklandų akcininkų pasikeitimą ir tarpusavio atsiskaitymą. Nuolatinis tinkamas ir sklandus bendradarbiavimas, dėmesys verslui, leido pasiekti visoms šalims priimtinus sprendimus, o įmonės veikla nebuvo paralyžiuota.